college voor huisartsen met

bijzondere bekwaamheden

nhg geaccrediteerde praktijk

s feijen

SIMONE FEIJEN

ik heb vanaf januari 2021 als huisarts in Huisartspraktijk Frank Liebregts gewerkt na eerder als waarnemend huisarts in verschillende huisartspraktijken in de regio. Het liefst werk ik in een dorpspraktijk waar er voldoende tijd is voor de patiënt en zo ben ik terecht gekomen bij Frank Liebregts en zijn team.

Het belangrijkste in mijn vak vind ik de volledige aandacht geven aan de patiënt om samen tot een oplossing te komen voor het probleem. Je kunt van mij een goed luisterend oor verwachten, betrokkenheid en een blijvende nieuwsgierigheid voor het menselijk lichaam en brein. 

Helaas ben ik door persoonlijke omstandigheden niet in staat om mijn werk in Heeze voort te zetten. We hebben een opvolgster gezocht die dezelfde achtergrond en dezelfde visie als huisarts heeft als ik, en die onder collega's een goede reputatie heeft. We hebben deze in de persoon van Annemarie Gerritsen gevonden. Ik ben er zeker van dat ze op een goede manier mijn plaats in de praktijk zal kunnen invullen.

Ik bedank iedereen -huisartsen, teamleden en in het bijzonder de patiënten- die mijn prettige en voldoening gevende periode als huisarts in Heeze mogelijk hebben gemaakt. 

 

 

Ons team

 Huisartsen:

Mw ML Castendijk

Mw S Feijen

Dhr. AFM Liebregts

 Praktijkmanager / verpleegkundig specialist:

Mw MEHC Peijnenburg

 Praktijk-assistenten:

Mw W Deenen-Coolen

Mw G Raats-Simons

Mw K van Rooij

 Praktijkondersteuners:

Mw R Lacet-Sprokholt

Mw C de Leest

Mw M Lurken

Mw G Raats-Simons

Dhr. Drs. A Verberne

 Verpleegkundig Overgangsconsulent

Mw K van Rooij

© 2021 Frank Liebregts HuisartspraktijkLogin