college voor huisartsen met

bijzondere bekwaamheden

nhg geaccrediteerde praktijk

Mijn naam is Katja de Leest. Ik ben sinds 1 juni 2016 als Praktijkondersteuner GGZ in de huisartspraktijk werkzaam.

Na mijn Hogeschool opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik gewerkt met jongeren in de leeftijd van 10-16 jaar met een licht verstandelijke handicap. Daarna ben ik bij een grote GGZ instelling gaan werken op een langdurige verblijfsafdeling voor volwassenen en de afgelopen jaren heb ik op een PAAZ gewerkt, als lid van het verpleegkundig team en later als meewerkend afdelingshoofd. Ik vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen en daarom heb ik ervoor gekozen om de opleiding POH GGZ te gaan volgen en daarna ook aan de slag te gaan in die functie.

Ik vind het contact met mijn cliënten afwisselend en uitdagend. De diversiteit aan problematiek en hulpvragen maakt dat geen dag hetzelfde is en dat vind ik in mijn werk erg prettig. Ik werk als praktijkondersteuner in meerdere huisartsenpraktijken en die afwisseling bevalt me goed.

Mijn zorg als POH-GGZ is laagdrempelig en dicht bij huis voor mensen en vaak kunnen ze met mijn ondersteuning -zonder verder het GGZ-circuit in te hoeven- zelf de draad weer oppakken. 

Met vriendelijke groet, Katja

Ons team

 Huisartsen:

Mw ML Castendijk

Mw S Feijen

Dhr. AFM Liebregts

 Praktijkmanager / verpleegkundig specialist:

Mw MEHC Peijnenburg

 Praktijk-assistenten:

Mw W Deenen-Coolen

Mw G Raats-Simons

Mw K van Rooij

 Praktijkondersteuners:

Mw R Lacet-Sprokholt

Mw C de Leest

Mw M Lurken

Mw G Raats-Simons

Dhr. Drs. A Verberne

 Verpleegkundig Overgangsconsulent

Mw K van Rooij

© 2021 Frank Liebregts HuisartspraktijkLogin