college voor huisartsen met

bijzondere bekwaamheden

nhg geaccrediteerde praktijk

Snelle contactinformatie

 Telefoon 040-2264499

 

 Spoedlijn 040-2265544, 040-2264499 (optie "1")

 

 Indien levensgevaar bel 112.

 

 Receptenlijn  040-2264499 (optie "2")

 

 Overleglijn  040-2264499 (optie "4")

 

 Fax 040-2265353

 

 E-mail-adres 
info@huisartsliebregts.nl Uitgaand mailverkeer beveiligd via E-Zorg

 

 Openingstijden op werkdagen:

08:00-17:00

 

 Buiten openingstijden: Spoedpost tel. 088-876 5151

 

 Patientenportaal

 

 Thuisarts.nl

Ik ben sinds vele jaren de vaste huisarts in onze praktijk. 

Ik word op een betrokken en zeer deskundige manier in mijn werk bijgestaan door Wies Castendijk - sinds jaren mijn steun en toeverlaat. We zijn blij dat we ook een jonge huisarts in onze praktijk hebben mogen verwelkomen: dokter Twan van Hout. Hij werd ons door collega's aangeraden vanwege zijn medische bekwaamheid en zijn menselijke benadering. 

 

Binnen mijn spreekuur heb ik een op de individuele patiënt gerichte benadering (zie hiervoor ook het item "praktijkinformatie\ algemeen\ visie" in deze website). Deze kan ervoor zorgen dat het tijdsbeslag dat ik per patiënt nodig heb groter kan zijn dan gebruikelijk; dan ontstaat er een risico op wachttijd. Ik vraag hiervoor begrip van mijn patiënten en deze wordt me als regel ook wel door hen vergund waarbij de wachttijd creatief blijkt te worden ingevuld. Tegelijkertijd bestaat bij patiënten de zekerheid van door mij gegeven toewijding en aandacht voor aspecten van leeftijd, omgeving en geslacht.

Behandeling van jonge kinderen heeft onze bijzondere aandacht en belangstelling; voor hen hebben we een eigen spreekuur aan het begin van de middag en binnenkort ook aan het begin van de avond.

Ik hoop dit mooie beroep nog een flink aantal jaren uit te mogen oefenen.

 

De aanstaande verhuizing van de familie Liebregts

Er gaan in Heeze geruchten rond dat de familie Liebregts de praktijkwoning te koop gaat zetten en een appartement in de Kapelstraat gaat betrekken.

Dit klopt: de praktijkwoning heeft een inhoud van 1700 kuub en ze is voor het echtpaar Liebregts veel te groot geworden sinds hun kinderen het huis uit zijn. Hun woning met praktijkruimten aan de Geldropseweg 116 zal dus binnenkort in de verkoop komen.

Dit betekent beslist niet dat Frank Liebregts zich uit de praktijk zal terugtrekken. Integendeel, Frank heeft recentelijk zijn licentie als huisarts weer met 5 jaar verlengd en hij heeft de faciliteit om zijn licentie na afloop van deze 5 jaar opnieuw met 5 jaar te verlengen.

Ons team

 Huisartsen:

Mw ML Castendijk

Dhr. AFM Liebregts

Dhr. T van Hout

 Praktijkmanager / verpleegkundig specialist:

Mw MEHC Peijnenburg

 Praktijk-assistenten:

Mw W Deenen-Coolen

Mw G Raats-Simons

Mw K van Rooij

 Praktijkondersteuners:

Mw R Lacet-Sprokholt

Mw C de Leest

Mw M Lurken

Mw G Raats-Simons

Dhr. Drs. A Verberne

 Verpleegkundig Overgangsconsulent

Mw K van Rooij

© 2021 Frank Liebregts HuisartspraktijkLogin