college voor huisartsen met

bijzondere bekwaamheden

nhg geaccrediteerde praktijk

Ik heb mijn spreekuren in het praktijkgebouw Strabrecht 18. Helaas was ik sinds 24-12-2020 ivm ziekte (Corona met een ernstig verloop maar nu vrijwel hersteld) ten dele afwezig. 

Ik word op een betrokken en zeer deskundige manier in mijn werk bijgestaan door Wies Castendijk - mijn steun en toeverlaat gedurende vele jaren - en door dokter Simone Feijen, met wie veel patiënten al een goede band hebben opgebouwd

Binnen mijn spreekuur heb ik een op de individuele patiënt gerichte benadering (zie hiervoor ook het item "praktijkinformatie\ algemeen\ visie" in deze website). Deze kan ervoor zorgen dat het tijdsbeslag dat ik per patiënt nodig heb groter kan zijn dan gebruikelijk; dan ontstaat er een risico op wachttijd. Ik vraag hiervoor begrip van mijn patiënten en deze wordt me als regel ook wel door hen vergund waarbij de wachttijd creatief blijkt te worden ingevuld. Tegelijkertijd bestaat bij patiënten de zekerheid van door mij gegeven toewijding en aandacht voor aspecten van leeftijd, omgeving en geslacht.

Behandeling van jonge kinderen heeft onze bijzondere aandacht en belangstelling; voor hen hebben we een eigen spreekuur aan het begin van de middag en binnenkort ook aan het begin van de avond.

Ik hoop dit mooie beroep nog een flink aantal jaren uit te mogen oefenen.

Ons team

 Huisartsen:

Mw ML Castendijk

Mw S Feijen

Dhr. AFM Liebregts

 Praktijkmanager / verpleegkundig specialist:

Mw MEHC Peijnenburg

 Praktijk-assistenten:

Mw W Deenen-Coolen

Mw G Raats-Simons

Mw K van Rooij

 Praktijkondersteuners:

Mw R Lacet-Sprokholt

Mw C de Leest

Mw M Lurken

Mw G Raats-Simons

Dhr. Drs. A Verberne

 Verpleegkundig Overgangsconsulent

Mw K van Rooij

© 2021 Frank Liebregts HuisartspraktijkLogin