college voor huisartsen met

bijzondere bekwaamheden

nhg geaccrediteerde praktijk

Sinds 1984 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Ik heb diverse jaren als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt, en daarna zo'n 7 jaar in de wijkverpleging. Nu werk ik sinds 2002 al weer in de huisartspraktijk van Frank Liebregts. Ik heb 2 dochters en woon in Geldrop.

Mijn werkdagen in de praktijk zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Naast mijn assistententaken en de bijzondere verrichtingen, waarvoor ik door mijn werk en opleiding als verpleegkundige extra ondergrond heb, ben ik ahet aanspreekpunt in onze praktijk voor al uw vragen op het gebied van administratie en het beheer van onze praktijk. Wilt u mij over administratieve zaken mailen, dan kan dat via mijn account  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ik heb in het Academisch Ziekenhuis in Rotterdam de specialistische vervolgopleiding Verpleegkundig Overgangsconsulente gevolgd, zodat ik in staat ben om vrouwen in de overgang bij klachten goed te adviseren. 

Voor de patiënten uit onze praktijk ben ik bij overgangsklachten beschikbaar; u kunt zich hiervoor bij onze balie melden.

Maar ook voor vrouwen die niet in onze praktijk zijn ingeschreven ben ik als Verpleegkundig Overgangsconsulente voor hulp en advies beschikbaar.

 

Graag tot ziens!

Ons team

 Huisartsen:

Mw ML Castendijk

Mw S Feijen

Dhr. AFM Liebregts

 Praktijkmanager / verpleegkundig specialist:

Mw MEHC Peijnenburg

 Praktijk-assistenten:

Mw W Deenen-Coolen

Mw G Raats-Simons

Mw K van Rooij

 Praktijkondersteuners:

Mw R Lacet-Sprokholt

Mw C de Leest

Mw M Lurken

Mw G Raats-Simons

Dhr. Drs. A Verberne

 Verpleegkundig Overgangsconsulent

Mw K van Rooij

© 2021 Frank Liebregts HuisartspraktijkLogin