college voor huisartsen met

bijzondere bekwaamheden

nhg geaccrediteerde praktijk

Snelle contactinformatie

 Telefoon 040-2264499

 

 Spoedlijn 040-2265544, 040-2264499 (optie "1")

 

 Indien levensgevaar bel 112.

 

 Receptenlijn  040-2264499 (optie "2")

 

 Overleglijn  040-2264499 (optie "4")

 

 Fax 040-2265353

 

 E-mail-adres 
info@huisartsliebregts.nl Uitgaand mailverkeer beveiligd via E-Zorg

 

 Openingstijden op werkdagen:

08:00-17:00

 

 Buiten openingstijden: Spoedpost tel. 088-876 5151

 

 Patientenportaal

 

 Thuisarts.nl

Sinds 1984 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Ik heb diverse jaren als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt, en daarna zo'n 7 jaar in de wijkverpleging. Nu werk ik sinds 2002 al weer in de huisartspraktijk van Frank Liebregts. Ik heb 2 dochters en ik woon in Geldrop.

Mijn werkdagen in de praktijk zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Naast mijn assistententaken doe ik ook veel bijzondere verrichtingen zoals wondverzorging, oren uitspuiten en allerlei andere dingen waarvoor ik door mijn werk en mijn opleiding als verpleegkundige extra ondergrond heb.

 

Ik heb de HBO-opleiding Praktijkmanagement gevolgd. Omdat ik ook ingeschakeld ben in het beheer van onze praktijk ben ik uw aanspreekpunt voor al uw vragen op het gebied van administratie en andere vragen die met de gang van zaken in onze praktijk zelf te maken hebben. Wilt u mij over administratieve zaken mailen, dan kan dat via mijn account This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via het beveiligde e-mail-adres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ik heb in het Academisch Ziekenhuis in Rotterdam de specialistische vervolgopleiding Verpleegkundig Overgangsconsulente gevolgd, zodat ik in staat ben om vrouwen met klachten in de overgang goed te adviseren. Voor deze taak heb ik een speciaal spreekuur waarvoor u op internet, per telefoon of via de balie bij mij een afspraak kunt maken.

Voor de patiënten uit onze praktijk ben ik bij overgangsklachten altijd beschikbaar; u kunt zich voor mijn spreekuur telefonisch of bij onze balie aanmelden.

Maar ook voor vrouwen die niet in onze praktijk zijn ingeschreven ben ik als Verpleegkundig Overgangsconsulente voor hulp en advies beschikbaar. U kunt zich hiervoor per internet op het beveiligde e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  aanmelden, maar ook per telefoon op 040-2264499 of persoonlijk bij onze balie in ons praktijkgebouw op Strabrecht 18 in Heeze.

 

Graag tot ziens!

Ons team

 Huisartsen:

Mw ML Castendijk

Dhr. AFM Liebregts

Dhr. T van Hout

 Praktijkmanager / verpleegkundig specialist:

Mw MEHC Peijnenburg

 Praktijk-assistenten:

Mw W Deenen-Coolen

Mw G Raats-Simons

Mw K van Rooij

 Praktijkondersteuners:

Mw R Lacet-Sprokholt

Mw C de Leest

Mw M Lurken

Mw G Raats-Simons

Dhr. Drs. A Verberne

 Verpleegkundig Overgangsconsulent

Mw K van Rooij

© 2021 Frank Liebregts HuisartspraktijkLogin