college voor huisartsen met

bijzondere bekwaamheden

nhg geaccrediteerde praktijk

Uw huisarts heeft normaal gesproken spreekuur in het huisartsengebouw op Strabrecht 18.

Daarnaast word ik op dinsdag en donderdag, en soms op andere dagen op een betrokken en zeer deskundige manier vervangen door dokter Wies Castendijk.

Ik blijf ook op die momenten beschikbaar voor overleg of consultatie voor patiënten die dat nodig hebben. Indien gewenst, geef dit dan met opgave van redenen door aan de assistente die me dan zal inseinen.

Binnen mijn spreekuur heb ik een op de individuele patiënt gerichte benadering (zie hiervoor ook het item "praktijkinformatie\ algemeen\ visie" in deze website). Deze kan ervoor zorgen dat het tijdsbeslag dat ik per patiënt nodig heb moeilijk kan worden afgepast; zo ontstaat er een risico op wachttijd. Ik vraag hiervoor begrip van mijn patiënten en deze wordt me als regel ook wel door hen vergund waarbij de wachttijd creatief blijkt te worden ingevuld. Tegelijkertijd bestaat bij patiënten de zekerheid van door mij gegeven toewijding en aandacht voor aspecten van leeftijd, omgeving en geslacht.

Behandeling van jonge kinderen heeft mijn bijzondere aandacht en belangstelling; voor hen heb ik aan het begin van de middag een eigen spreekuur. Wij behandelen onze terminaal zieke patiënten ook tijdens avond-/nacht-/weekenduren zelf en dragen hen niet over aan een spoedpost. Dezen krijgen van ons hiertoe een telefoonnummer met 24/7 bereikbaarheid.

Ik hoop dit mooie beroep nog een flink aantal jaren uit te mogen oefenen.

Ons team

© 2019 Frank Liebregts HuisartspraktijkLogin