college voor huisartsen met

bijzondere bekwaamheden

nhg geaccrediteerde praktijk

Een nieuw elan

Met de komst van Simone Feijen is ons artsenteam compleet. Er is een zeer ervaren, deskundig en soepel lopend assistententeam. We hebben in het praktijkgebouw een comfortabele en gezellige werk- en verblijfruimte voor onze patiënten en teamleden gemaakt. De spreekuurplanning is vernieuwd waardoor wachttijden veel minder zullen optreden. Er zijn in het gebouw ook nuttige extra voorzieningen zoals een dagelijks afnamelab vanuit het Sint Annzikenhuis.  Dietiste Nicole Beenders, met bijzondere ervaring in het (low carb) "Leende-dieet", is binnen ons gebouw werkzaam. We werken samen met een vast netwerk van op hun bekwaamheid geselecteerde paramedici (podotherapeut, meerdere fysiotherapeuten) en de wijkverpleging. Er is een effectief samenwerkingsverband met de organisatie Pallister voor 24-uurs palliatieve zorg en nachtverpleging bij terminale patiënten. Binnenkort zal een Praktijkondersteuner Jeugd haar intrede binnen onze praktijk maken.

Onze doelstelling vanaf nu is om als praktijk te gaan groeien. We nodigen patiënten actief uit om zich bij onze praktijk aan te melden. Gelet op de belangstellingssfeer van de artsen worden met name jonge gezinnen met kinderen uitgenodigd om zich bij ons aan te melden.

Bij aanmelding nieuwe patiënten van buiten het praktijkgebied wordt aanmelding aan de balie of via deze site geaccepteerd. Bij aanmelding van binnen ons praktijkgebied maken we het voorbehoud dat we na aanmelding de kandidaat-patiënt zouden kunnen verzoeken om eerst nog met de eigen huisarts te communiceren.

Welkom in onze praktijk! 

 
What do you want to do ?
New mail

Ons team

 Huisartsen:

AFM Liebregts

Mevr ML Castendijk

Mevr S Feijen

 Praktijkmanager / verpleegkundig specialist:

Mevr. MEHC Peijnenburg

 Assistentes:

Mevr. K van Rooij

Mevr. G Raats-Simons

Mevr. W Deenen-Coolen

 Praktijkondersteuners:

Mevr. C de Leest

Mevr. G Raats-Simons

Mevr. R Lacet-Sprokholt

Mevr. M Lurken

 Verpleegkundig Overgangsconsulent

Mevr. K van Rooij

© 2020 Frank Liebregts HuisartspraktijkLogin