college voor huisartsen met

bijzondere bekwaamheden

nhg geaccrediteerde praktijk

s feijen

Nieuwe huisarts : SIMONE FEIJEN

We hebben mw. Simone Feijen per 18 januari met vreugde in ons team mogen verwelkomen. Veel patiënten hebben al eerder met haar kennis mogen maken. Simone heeft naast haar ervaring als huisarts ook enkele jaren werkervaring op de kinderafdeling en gezinnen met jonge kinderen worden uitgenodigd zich bij onze praktijk aan te melden.

"Mijn naam is Simone Feijen en ik zal vanaf januari 2021 werkzaam zijn als huisarts in Huisartspraktijk Frank Liebregts. Sinds 2016 werk ik als waarnemend huisarts in verschillende huisartspraktijken in de regio. Het liefst werk ik in een dorpspraktijk waar er voldoende tijd is voor de patiënt en zo ben ik terecht gekomen bij Frank Liebregts en zijn team.

Het belangrijkste in mijn vak vind ik de volledige aandacht geven aan de patiënt om samen tot een oplossing te komen voor het probleem. Je kunt van mij een goed luisterend oor verwachten, betrokkenheid en een blijvende nieuwsgierigheid voor het menselijk lichaam en brein. 

Ik ben geboren en getogen in Budel, waarna ik in Maastricht de geneeskunde opleiding en later ook de huisartsopleiding heb gedaan. Ik woon nu samen met mijn partner en onze twee kinderen in Eindhoven. In mijn vrije tijd ben ik het liefst in de natuur te vinden en reizen met mijn gezin is dan ook mijn grootste hobby. 

Mijn belangstelling ligt bij gezinnen met jonge kinderen. Na mijn geneeskunde opleiding heb ik 2 jaar als arts in de kindergeneeskunde gewerkt. 

Ik zal op maandag en woensdag aanwezig zijn in de praktijk en ik zie jullie graag verschijnen op mijn spreekuur."

Ons team

 Huisartsen:

Mw ML Castendijk

Mw S Feijen

Dhr. AFM Liebregts

 Praktijkmanager / verpleegkundig specialist:

Mw MEHC Peijnenburg, MANP

 Praktijk-assistenten:

Mw W Deenen-Coolen

Mw G Raats-Simons, HBO-opgeleid

Mw K van Rooij, Verpleegkundige

 Praktijkondersteuners:

Mw R Lacet-Sprokholt, Diabetes verpleegkundige

Mw C de Leest, HBO-opgeleid

Mw M Lurken, Verpleegkundige

Mw G Raats-Simons, HBO-opgeleid

Dhr. Drs. A Verberne, Psycholoog

 Verpleegkundig Overgangsconsulent

Mw K van Rooij, Verpleegkundige VVOC

© 2021 Frank Liebregts HuisartspraktijkLogin